Zwanger geneukt door schoonvader

Dit is een echt gebeurt verhaal hoe ik zwanger werd geneukt door mijn schoonvader.

Ik ben Britt, een jonge vrouw van nu 24 .

Het begon allemaal 4 jaar geleden ,,ik wat een beetje ,veel te zwaar maar omdat ik redelijk groot ben 176 cm viel dat niet zo op, maar goed er moest gewicht af dus dieet en naar sportschool.

Ik melde mij aan bij een gerenommeerde en bekende personal training centrum wat wel wat geld koste maar die beloofde mij, een perfecte conditie, een perfect lijf en ...een goede verzorging.

De eigenaar Rob, 46 jaar, een stuk van een kerel, geweldig getraind lijf ,groot, en enorm vakkundig zeker met vrouwen ,want alle vrouwen zoemde als bijtjes om hem heen.

Zijn zoon Tom 22 jaar deed niet voor hem onder, was ietsjes kleiner maar een good looking men met evenveel aantrekkingskracht als zijn vader.

Mijn kleding maat was toen ik begon 44 en Rob beloofde mij dat hij dit in een jaar tijd zeker tot maat 40 of misschien wel 38 kon terug brengen ,maar dan moest ik wel goed alles volgen.

Ik begon mijn training in een slobberig trainings outfit waar geen enkele charme vanaf straalde en daar brachten de 2 heren toch snel verandering in want zoals ze vertelde je moest je lijf zien en volgen hoe het ging veranderen dus hees ik mij zelf in een strakke bodystocking waarin alle vormen erg goed zichtbaar waren.

Mijn bosten waren groot met mijn trotse grote tepels die door dit dunne tricot heen priemde.en indruk maakte zowel op Rob alswel op Tom.

Steeds probeerde ze tijden de oefeningen mijn tepels te beroeren die daardoor alleen maar harder en groter werden maar ook mijn kutje actief maakte.

Om een lang verhaal kort te maken zowel Rob als Tom zijn perfecte trainers en na inderdaad 10 maanden was mijn kledingmaat gekrompen tot 40.

Mijn borsten waren wat kleiner maar veel steviger en mijn tepels harder,mijn kont strak als een trommelvel en mijn lijf hunkerde naar genot, ook om dat ik nu enorm goed in mijn vel zat.

Tom kreeg persoonlijk steeds meer belangstelling voor niet alleen mijn lijf maar ook mijn liefde voor hem, steeds als ik hem zag, 4 keer per week vlogen de vlinders door mijn buik en kriebelde mijn hele lijf op zoek maar zijn aanrakingen en gevoelige handen.

De lessen werden steeds meer privé, zoals het behoort voor een personal trainer en steeds plande Tom mij in als laatste ,,leerling,, en een gewillige leerling.

Het was 2 jaar geleden toen hij mij tijden de oefeningen anders benaderde en mijn van achter omvatte en mij kuste op mij schouders, zijn handen om mijn middel en masserende naar mijn borsten .

Erg verwonderd was ik wel want hij kon alle vrouwen van de sportschool zo om zijn vingers winden ,maar hij koos mij toch uit als zijn speciale pupil.

Ik draaide mij om en kuste hem hartstochtelijk vol op zijn mond waardoor Tom steeds een stapje verder ging, en mijn vurige tongzoenen enthousiast beantwoorde.

Zijn grote handen omvatte mijn toen al heel strakke billen en masserde deze steeds verder in mijn bil naad,en ik voelde gelijkertijd dat zijn bobbel in zijn sportbroek ander maten kreeg

Ik draaide mijzelf om en mij vragende lippen zochten die van Tom waarop hij mijn vurige tongzoenen intens beantwoorde.

ik zakte door mijn knieën en stopte zijn sportbroek naar beneden waarop zijn dikke kloppende pik van 19 cm voor mijn lippen kwam.

Ik omsloot zijn eikel en wilde met volle kracht alle energie uit deze genotsstaaf zuigen wat Tom alleen maar geiler maakte.

Hij trok mij rechtop en droeg mij naar de dichtsbijzijnden massagetafel, stripte min resterende bodystocking af en ontdeed zichzelf van het laatste restje van zijn sportkleding.

Beide geheel naakt lagen wij nu in deze fijne sportschool waarop Tom mijn verzekerde dat hij mij nu oefeningen zou laten doen die ik nooit meer zou vergeten.

Tergend langzaam schoof hij zijn kloppende eikel tussen mijn natte schaamlippen en nog langzamer duwde hij deze lekkere lul tot aan de wortel diep in mijn vragende kutje wat ons beide in hogere sferen bracht.

Tom zetten met een regelmatige cadans de eerste neukbewegingen in die ik met graagte overnam, en onszelf opzwepende naar een hoger genot geheel lieten gaan in deze bijzondere training.

Zijn lange dikke lul ging zo diep dat hij mijn baarmoedermond beroerde die steeds maar zuigende bewegingen maakte en wachte op de lading vruchtbaar zaad wat komen moest.

Steeds intenser werden onze bewegingen en ik voelde het diepste genot bij mij opkomen dat zich ontlade in een enorm orgasme waarbij mijn kutsap langs zijn lul naar buiten perste.

Aan Tom zijn bewegingen en gekreun merkte ik dat bij hem ook het hoogste genot ging komen, zijn pik begon te kloppen en stotend en schokkend spoot Tom wel 7 intense ladingen sperma diep in mijn baarmoeder wat ik door mijn tweede orgasme met graagte opnam.

Tom hield niet op hij bleef maar doorstoten en zijn lul verslapte niet maar werd alleen maar voller en harder.

Ik was bijna aan mijn derde orgasme toe, toen Tom verkrampte en riep hier schat hier komt je toetje.waarop hij wederom volle stalen sperma diep in mij spoot .

Wat een kracht wat een potentie, het leek er wel op of Tom jaren had droog gestaan zoveel sperma loosde hij diep in mij waarop ik mij plots realiseerde dat ik geen pil gebruik en wij met de blanke sabel tot hoogtepunten waren gekomen.

Dus deze neukpartij en speciale training kon wel eens gevolgen hebben.

Toen ik dat aan Tom melde ,maakte hem dat niets uit en zei ,ik ben al van het begin af aan gevallen voor je en heimelijk in love, aangetrokken door je stevige tepels. Waarop ik toch een beetje moest lachen en de angst voor het gevolg wat voorbij liet gaan.

Vanaf dat moment zijn Tom en ik een stel, wonen al 2 jaar samen en hebben ondanks dat Tom zijn ladingen sperma steeds diep in mij spuit nog geen kindjes.

Tom vroeg zich wel eens af of hij niet zo een sterk vruchtbaar zaad had omdat ik misschien geen stekte eitjes had maar we maakte daar geen halszaak van.

Intussen werkte ik ook op de sportschool en deed de administratie en facilitaire zaken.

Tom was tevens ook trainer en personalcoach van de bodybuilders club in onze stad en ging regelmatig op toernooien met hen in binnen en buitenland.

Rob de vader van Tom nam dan tijden zijn afwezigheid alle trainingschemas van Tom over, dus ook die van mij.

Tom was voor een week in Engeland met zijn team en ik werkte en trainde gewoon thuis.

Het was de tweede avond dat Tom weg was en ik als laatste in de hal mijn oefeningen deed met volle overgave toen Rob binnenkwam en mij vertelde dat ik bepaalde oefeningen iets anders moest doen .

Ik lag op mijn rug op een strekbank toen mijn schoonvader Rob mij aanwijzingen gaf om verder te strekken en te duwen.

Ik had zoals altijd mijn strakke bodysuit aan waar zoals altijd mijn volle tepels doorheen priemde en bij Rob toch wat gevoelens opriepen bleek later.

Hij stond aan het hoofdeinde en drukte met zijn stevige handen mijn schouders naar beneden zodat ik mijn heupen en benen strakker kon bewegen.

Zijn handen schoven steeds verder in de richting van mijn borsten ,maar door mijn training had ik dat niet direct in de gaten.

Rob omsloot met zijn grote handen mijn borsten volop en begon deze te masseren wat voor mijn een heel prettig gevoel gaf en mijn priemende tepels tussen zijn vingers bewerkte.

Natuurlijk had deze mooie man veel verstand van vrouwen en wist precies hoe hij ze moest bewerken en deed dit dan ook zeer vakkundig.

De geiligheid nam bij mij steeds meer de overhand en kreunend onderging ik zijn prettige massages.

Steeds verder boog Rob over mij heen en zijn handen en knedende vingers bereikte mijn venusheuvel en opbollende schaamlippen.

Doordat hij zover over mij heen stond ,kwam de hoogte van zijn lul direct voor mijn gezicht en ik kon snel zien dat ook daar een zwelling was opgetreden en zeker niet van een kneuzing.

Steeds geiler en benieuwd wat er achter en in die broek zat ,terwijl Rob mijn schaamlippen beroerde schoof ik met mijn vrije handen zijn broek naar beneden en toch mijn grote verwondering kwam daar een lul tevoorschijn waarbij die van Tom maar een kleintje van 19 cm was.

Wat een pik, wat een lul

Mijn mond omsloot zijn eikel die ik amper tussen mijn lippen kon houden, wat een ding, dit smaakt naar meer.

Rob draaide zich naaste me en verzekerde mij een speciale massage. Hij ging aan de achterkant van de bank staan, waarop ik lag en trok mij een beetje recht. Hij stripte mijn bodysuit van mijn schouders en ontbloote mijn borsten met priemende tepels die hij direct met plezier voor hem en mij bewerkte waardoor ik steeds geiler en opgewondener raakte.

Rob duwde mij naar achter weer op de bank en stroopte het laatste stukje textiel van mijn lijf ontdeed zichzelf van zijn Jack en sportbroek ,en geloof me daar stond een mooie vent ! Stoer, perfect lijf behaarde borstpartij en een stoer kloppende lul van wel 24 cm die boven de ligbank uitstak.

Rob trok mij aan mijn benen naar het einde van de bank waar hij stond zodat mijn inmiddels drijfnatte kut direct voor zijn dikke lange lul lag.

Hij plaatste zijn enorme eikel tussen mijn schaamlippen en ik zei: die lul krijg ik er nooit in terwijl hij mij gerust stelde een langzaam deze mooie lul langzaam zodat ik er aan kon wennen naar binnen schoof.

En daar lag ik dan, geheel gevuld met de fijne dikke lul van mijn schoonvader diep in mijn neukgrage kut.

Rob begon aan zijn neukmassage zoals ik mij dat altijd al had voorgesteld, een kut vol lul, geweldig wat een neukpaal die met een ritme van een stoomtrein in en uit mijn lijf bewoog.

Zo geil had ik mij nog nooit gevoeld, zorgzaam wilde ik op deze lul klaarkomen en zo graag wilde ik al zijn sappen diep in mij voelen.

Steeds snellen en met vollere stoten joeg rob mij naar een ongekend hoogtepunt waarop ik plots een enorm orgasme kreeg en schokkend over Rob zijn lul heen bewoog.

Ook aan Rob merkte ik dat hij klaar ging komen en tegen mij zei, meisje houd je vast ,hier komt het en gelijk met hem schokten ik voor de tweede keer met mijn krampende zaadvragende kut over zijn exploderende mega lul die met vele volle stralen mijn diepste genot vulde .

Tom was een spuiter maar zijn vader produceerde wel het dubbele zodat het langs zijn lul naar buiten spoot vergezeld van mijn kut sappen.

En op dat moment voelde ik dat mijn leven veranderde, deze geile beer, deze mooie man gaf mij zijn leven.

Natuurlijk kwamen wij na enige tijd weer tot bezinning en Rob bood zijn excuses aan voor wat was gebeurt maar ook vertelde hij dat zijn zinnen op mij al vanaf het begin er waren maar dat zijn zoon hen voor was geweest.

Ik voelde mij natuurlijk ook een beetje schuldig maar ook wel heel gelukkig dat ik dit heb mogen meemaken .

De dagen er na ontweken wij elkaar een beetje maar Rob was steeds erg lief voor me waarop ik mijzelf voornam dat ik hem zeker nog vele malen zou verwennen,zeker omdat hij alleen was ,want zijn ex vrouw was er met een sportschool leerling vantussen gegaan.

Tom kwam weer naar huis na het toernooi en wij deden alsof er nooit wat was gebeurt en ik nog erg verliefd was op mijn Tom.

Ook neukte wij die thuiskomstavond als nooit tevoren misschien als een soort schuldgevoel. Ha ha

Maar ook merkte ik toen dat er wat anders speelde, mijn lijf reageerde anders en mijn borsten prikkelde een beetje.

Na een week dat ik eigenlijk ongesteld zou moeten worden bleef dit uit ,waarop ik toen een predictor haalde ...en wat bleek ,ik was zwanger, ik kreeg een kindje, en wel een kindje van mij schoonvader wat ik natuurlijk niet vertelde tegen Rob. Maar ik zeker wist dat hij de vader was in plaats van Tom

Tom was de gelukkigste man van de wereld vertelde hij en mu twee jaar laten hebben wij een geweldige leuke zoon Bram, een parmantig manneke en aan zijn piemeltje kun je nu al zien dat Opa zijn echte papa is.

Tom wilde nog graag een kindje er bij ,maar zoals ik al vermoede en Tom niet is zijn sperma niet sterk genoeg dus heb ik nogmaals de ,,hulp,, van Opa ingeroepen, die met graagte mijn verzoek vervulde en ik nu zwanger ben van ons tweede kindje ...

Wat er allemaal gebeurt is en nog gaat gebeuren vertel ik misschien wel.

Maar wij zijn met ons allen erg gelukkig, Tom een super vader voor zijn zoon en zijn nieuwe kindje en Opa is erg trots op zijn ,,kleinkinderen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *