Wat een topdag

Wat heb ik toch een topdag vandaag met mijn neukertjes. Maar liefst 4 mannen die hun sperma in mij gespoten hebben. Jeetje als ik vandaag zwanger zou worden dan weet ik echt niet wie de vader is!

John en Hans waren vandaag gepland, maar Piet die ik later heb ontmoet was niet gepland. Het was een aangename verassing, hoewel ik niet echt op zo oud val had hij mij wel verleidt. En zijn giga lul was voor mij een nieuwe ervaring. Wel pijnlijk maar heel lekker. Of we elkaar nog een keer zullen zien weet ik nog niet. Voorlopig vind ik het goed zo.

De komende dagen ben ik lekker vrij. Nog drie dagen voor kerst en ik wil dan al mijn mannen nogmaals zien om een persoonlijke kerstgroet te brengen. Weet alleen niet of het gaat lukken om ze allemaal te zien.  Ik ga proberen om met John (mijn buurman), Hans (mijn baas), Henk (ontmoet op een nieuwjaarsfeest), Jan (baas van mijn man), Marco (de stagiair), Jan (vader van een leerling) af te spreken... Jeetje 6 totaal verschillende mannen die op mij geilen.

Nu nog zorgen dat ik ze genoeg trigger om daadwerkelijk met mij af te spreken :)

19:00 uur update: De afspraken waren snel gemaakt. Patrick zit dinsdag voor zijn werk in Groningen. Hij gaat vroeg weg en is laat thuis. Ik ga iedereen daarom dinsdag zien. Wel verspreid over de dag. Ik heb er echt zin in om al mijn mannen te zien. John zie ik morgenochtend. Het wordt een gewoonte dat hij in de ochtend voor zijn werk even bij mij binnenwip.

 

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.


Reader Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *