Vrouw zoekt man Gelderland (Rebecca)

 

Door mijn drukke baan zijn we thuis uit elkaar gegroeid. Op het eerste gezicht lijkt alles prima, maar ik mis de intimiteit, de strelingen, de lieve woordjes, de knuffels.

Indien je net als ik dit weer wilt voelen/meemaken, laat het me even weten en wie weet wat de toekomst voor ons in petto heeft.

 

Dit is slechts één van de duizenden leden van SexySuus die op zoek zijn naar een discrete date en/of een spannend contact. Profielen en foto's worden hier alleen met toestemming van betreffende leden vertoond. Schrijf je gratis in en ga op zoek naar je match.

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.