Vreemdgaan met buurjongen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (87 stemmen, gemiddeld: 4,50 van 5)

Loading... Daar klopte hij weer aan, mijn buurjongen van 18. Mijn man was net weg naar een vriend en mijn buurjongen stuurde mij een bericht via kik of hij langs mocht komen.

Ik lag nog in bad toen mijn buurjongen aanbelde. Ik sloeg mijn doek om en deed de deur voor hem open. Hij liep met me mee naar binnen en we kletsten wat over koetjes en kalfjes. Plots stond hij op en liep naar me toe, ging achter me staan en kuste mij in mijn hals. Zijn handen lieten het doek van mijn schouders afglijden en zochten mijn borsten. Met zijn duim en wijsvinger draaide hij zachtjes in mijn tepels…mmm…een warme gloed trok van mijn borsten door mijn buik richting mijn poesje. Hij pakte me bij de arm en begeleide me uit de stoel. Hij pakte mijn been en zette mijn voet op de stoel. Zijn vingers gleden over mijn lichaam omlaag en belanden bij mijn broekje die hij soepel opzij schoof. Hij spreidde mijn glinsterende vochtige lipjes en vingerde mijn harde klit.

Met zijn andere hand gleed hij 2 vingers bij me naar binnen. Eerst zachtjes steeds harder…ik werd zo nat, dat het vocht langs mijn dijen sijpelde. Hij hurkte en kwam met zijn gezicht vlak bij mijn soppende kutje…. Heel even gaf hij een kusje op mijn klit. Ik zei: heb je ooit een vrouw gelikt? Hij vertelde dat hij dat nooit eerder had gedaan. Ik trok de stoute schoenen aan en zei: ik ga het je leren!

Ik ging op de grond liggen en spreidde mijn benen. Mijn vingers trokken mijn lipjes uiteen en mijn kloppende klit stak als een hard puntje naar buiten. Hij snapte de bedoeling en begon te likken…eerst iets te hard, waarop ik hem vroeg zachter te bewegen. Het puntje van zijn tong raakte mijn klitje…onzeker eerst…maar toen hij zag dat ik het lekker begon te vinden, werd hij zekerder van zijn zaak. Hij likte en likte…zijn tong lenig over mijn klit. Mmmmm, niet verkeerd voor een eerste keer. Zijn vingers gleden bij me naar binnen en sopten heen en weer terwijl hij het geile sap van mijn kutje en dijen likte.

Hij had me zo opgegeild dat ik hem in mij wilde. Ik duwde zijn gezicht van me af en rolde hem om. Ik zat bovenop hem en knoopte zijn broek los. Zijn harde paal schoot omhoog en vertelde mij dat hij bloedgeil was. Op mijn hurken gleed ik in 1 keer over zijn lul.Ik zakte met mijn kletsnatte poes over zijn stam…keer op keer. Ik reed op hem…neukte mijn jonge minnaar terwijl mijn handen mijn borsten kneden. Hij pakte mijn heupen vast en begon het ritme te bepalen. Hij stootte harde diepe halen…oe…mmm…jaa. Ik voelde hoe zijn heerlijke lul steeds mijn poes in en uit gleed en iedere keer raakte hij de spot. Hij zag aan mijn gezicht dat ik het heerlijk vond en beukte steeds harder. Ondertussen masseerde ik zijn strakke ballen achterlangs. Hij vond dit zo lekker dat hij begon te kreunen en zei: jij heerlijke geile milf van me.

Ik wist dat het niet lang meer ging duren dat hij zou ontploffen…Ik dook met mijn gezicht naar zijn lul en nam zijn eikel in mijn mond. Mijn hand trok aan de stam en de andere masseerde zijn ballen…Het duurde inderdaad niet lang of zijn kreunen werd zuchten…zijn warme zaad liep mijn mond in. Er droop wat over mijn kin, pakte met mijn vinger dit restje op en likte het speels eraf.

Mijn jonge minnaar waste zijn handen in de keuken…gaf me een zoen en vertrok. Ik dacht bij mezelf; tot snel schatje….

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.


Reader Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *