Verliefd op mijn collega John

John is een langharige 15 jaar oudere hippie. Hij draagt bedrukte t-shirts in plaats van polo's en zijn spijkerbroek zit vol met gaten. Hij was blijven steken in de jaren '80 toen hij werkte als bassist.

De eerste keer dat ik John ontmoette, had ik geen seksuele interesse. Immers, oude rockers zijn niet echt mijn ding. Misschien was hij een geweldige bassist geweest, maar nu gaf hij net als ik les op een basisschool. In het daglicht, ver weg van gillende fans en donkere met rook gevulde zalen.

Op een dag tijdens een van onze gesprekken, merkte ik dat hij mooie blauwe dansende ogen had. Ik begon hem leuk te vinden.

Mijn verliefdheid werd sterker nadat ik een probleem had met een leerling. John had een gewillig oor en begreep mij zoals niemand buiten de school kon.

We begonnen privé te praten in klaslokalen nadat iedereen was vertrokken. Onze echtgenoten waren we vergeten door het vrijkomen van de endorfine die vrij kwam als we met elkaar spraken. Er was veel "per ongeluk" aanraking tussen ons en lange knuffels bij het afscheid nemen. Alleen de banden van onze huwelijk zorgden ervoor dat we elkaar niet in de armen vlogen.

Vorige week realiseerden wij beiden dat we gevaarlijk bezig waren en dat we dit moesten eindigen. Dus geen privé gesprekken meer als iedereen al weg is.

Vannacht heb ik slecht geslapen. Ik droomde van hem, terwijl mijn man naast me lag te snurken. Mijn verliefdheid op John heeft mij emotioneel sterk aangegrepen.

 

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *