Verkracht door mijn buurjongen

Ik sprong uit de douche, pakte mijn gewaad en sprintte de trap af. Het was Jeffrey, mijn buurjongetje. Hij was nu 17 jaar met donker haar, een breed postuur en knap. Ik had gevraagd of hij mijn tuin kon schoonmaken wanneer mijn man aan het werk was.

Ik gaf hem de sleutel van de achterdeur en wees hem in de richting van de tuinschuur. Ik draaide me om en liep terug de trap op. Ik merkte dat er druppels van het water langs mijn been naar de vloer liep. Eenmaal terug in de stomende warmte van de badkamer werd ik rood toen ik merkte dat mijn stijve tepels door mijn zijden gewaad prikte en zichtbaar was. Had Jeffrey het gezien?

Ik verwijderde mijn gewaad, bewonderde mijn stijve tepels en platte buik , borstelde mijn haar en verliet de badkamer. Jeffrey begroette mij toen ik in mijn slaapkamer liep. Ik bevroor en doordat ik in verlegenheid was gebracht, wist ik niet wat ik moest zeggen.

Hij liep snel op mij af. Zijn grote handen grepen mijn schouders en duwde me op het bed. Mijn benen schoten omhoog in de lucht. Zijn hoofd schoot naar beneden tussen mijn benen! Ik klemde mijn benen dicht en sloeg hem op de achterkant van zijn hoofd. Hij werd kwaad. Hij duwde met zijn sterke handen mijn dijen hard uit elkaar. Ik vocht hard terug maar hij was te sterk.

Toen voelde ik het! Zijn warme tong kietelde de buitenkant van mijn vagina en vond langzaam zijn weg naar mijn clit. Ik worstelde hevig, maar kon hem niet aan. Hij legde beide handen op mijn knieën en duwde met al zijn kracht mijn benen verder uit elkaar.

Ik greep zijn haar en trok eraan, maar zijn tong. Oh wat voelde dat verschrikkelijk lekker! Hij likte koortsachtig mijn clit. Oh God, dacht ik! Oh god nee! Het voelde zo verdomd lekker! Ik werd natter en geiler! Mijn kut deed pijn bij elke beweging van zijn tong! Hij ramde twee vingers in mijn kutje. Ik kreunde luid, maar aanvaardde de pijn met veel plezier. Hij gebruikte zijn vingers als een sonde, die de binnenkant van mijn kut onderzocht. Ik werd langzaam naar een climax gebracht!

Ik scheidde mijn benen net genoeg om hem een ​​betere positie te geven, maar mijn dijen klemde ik rond zijn oren in afwachting van wat komen zou. Mijn kut brandde van genot en mijn lichaam begon te schokken. Ik greep naar zijn hoofd om hem aan te sporen om mij naar een daverende orgasme te beffen. Ik schreeuwde het uit van extase. En ik kwam schokkend klaar.

Ik trok hem van me af, rolde hem over, ritste zijn broek open en glimlachte toen ik zijn lul van 20 cm zag. Ik nam niet de moeite om hem helemaal uit te kleden. Zijn harde pik gleed makkelijk in mijn natte pijnlijke kut. Ik keek naar zijn gezicht en zag een hatelijke glimlach, ik sloeg hem in het gezicht. Beet mijn onderlip, sloeg mijn hoofd achterover en positioneerde mijn heupen zo dat ik hem diep in mij voelde. Ik bereed hem met alle passie en lust die ik had.

Elke centimeter van zijn lul vulde mij. Hij greep en kneep in mijn kont, mijn stijve tepels en mijn haar. Ik voelde een tweede orgasme opkomen. Ik liet me gaan, mijn sappen stromen over zijn schacht naar beneden en het bed schudde hevig toen ik mijn tweede orgasme kreeg.

Ik sprong van hem af. Ik nam gretig zijn lul in mijn mond. Vastbesloten om hem te proeven, om hem hard te zuigen en hem te laten spuiten. Gulzig zoog ik hem af, mijn kut nog steeds in pijn en druipend nat. Ik zoog sneller en sneller en voelde zijn eikel dikker worden. Zijn eikel gleed diep in mijn keel om vervolgens in 1 beweging weer terug te bewegen naar mijn lippen.

Hij spoot liters vol van zijn sperma in mijn keel. Ik kokhalsde van zoveel sperma maar was vast besloten om alles door te slikken. Het inslikken van zo veel sperma lukte mij echter niet en restjes sperma druppelde langs mijn onderlip en op mijn kin. Ik veegde mijn gezicht af met zijn boxer ...

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *