One night stand met mijn date Galante-man

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 stemmen, gemiddeld: 4,88 van 5)

Loading... Gisteravond had ik een date met Galante-man die ik via mijn blog had leren kennen. Na een etentje zijn wij naar zijn huis gegaan en kuste ik hem vol op zijn mond. Gretig wordt mijn kus beantwoord en even later tongen we met elkaar.

" Denk je dat je mij ook nog kunt verwennen? " vraag ik tenslotte.

" Kom maar op met dat geile lijf van je " beantwoordt Galante-man de vraag.

Ik besluit gewoon om mijn slipje uit te trekken en ik ga met mijn kontje boven zijn gezicht hangen. Zo kan Galante-man gewoon blijven liggen en zijn tong het werk laten doen. Hij kijkt nu recht tegen mijn kutje aan en er ontsnapt een kreun aan zijn mond.

" Wat een lekker kutje heb jij zeg " zegt hij vol bewondering.

" Verwen me dan maar eens lekker " reageer ik, genietend van de bewondering in zijn stem.

Ik voel hoe hij mijn billen spreidt en hoe zijn tong mijn schaamlippen beroert. Een siddering gaat door mijn lijf heen. Ik kreun als ik zijn priemende tong in mijn kutje voelt binnendringen en al helemaal als hij mijn schaamlippen begint te likken. Een warm gevoel neemt bezit van mijn lichaam, wat een heerlijk gevoel is dit zeg. Ook al zijn je eigen vingers in je kutje natuurlijk ook niet te versmaden, dit is toch wel iets van een andere orde.

"Ik ben zo verdomde heet, kreun ik, je maakt me nog gek met die tong van je".

Galante-man gaat onverstoorbaar door, zijn tong blijft mijn kutje verkennen, maar steeds vaker keert hij terug naar mijn clitoris. Galante-man is niet gek en hij weet wat voor een uitwerking hij heeft op mij. Ik duw mijn kut nog steviger op de tong van Galante-man, om maar zoveel mogelijk plezier te krijgen. Mijn ademhaling versnelt behoorlijk, vooral als hij ook nog eens een vinger in mijn kutje steekt, al snel gevolgd door een tweede en derde. Een harde zucht ontsnapt aan mijn lippen als ik de drie vingers in mijn kutje heen en weer voelt gaan.

" Jezus, dit is het einde " kreun ik verheugd, op het randje van een orgasme balancerend.

Ik heb niet veel meer nodig, de raggende vingers en de speelse tong duwen mij steeds harder naar die explosie toe, die explosie waar ik zo naar verlangd en die niet snel genoeg kan komen.

Daar voel ik hem al komen, de schokgolven trekken door mij heen en met een ongekend geweld kom ik klaar. Sappen spatten in het rond en Galante-man wordt getrakteerd op een onverwachte portie geil in zijn gezicht. Ik blijf maar komen, mede door Galante-man, die mij maar blijft vingeren en strelen.

" Yes, yes, o, yes " kerm ik, helemaal van de wereld af.

Net als ik het idee heb dat het orgasme afzwakt gooit Galante-man er nog een schepje bovenop. Steeds harder bewerkt hij mijn klitje en als bonus duwt hij een vinger in mijn bruine sterretje. Mijn lijf schokt omhoog door de onverwachte sensatie. Vrijwel meteen dient zich een nieuw orgasme aan, misschien nog wel overweldigender dan de eerste. Snel bijt ik in mijn eigen arm om de gil die over mijn lippen komt te smoren. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, twee van zulke orgasmes achter elkaar en weer spatten de sappen in het gezicht van Galante-man, die zoveel mogelijk probeert op te slurpen. Dan komt mijn lichaam tot rust en glij ik van het gezicht van Galante-man af.

" Jezus man, wat ben jij goed zeg " zegt ik gemeend tegen mijn lover van die avond.

Galante-man neemt het compliment glunderend in ontvangst. Het doet hem wel wat om zo'n waardering te krijgen van een ervaren meid als ik.

Ik druk mijn lippen even op die van Galante-man, als blijk van de waardering die ik voel. Dan merkt ik pas dat de lul van Galante-man helemaal tot leven is gekomen en hard vooruit staat, klaar om tot actie over te gaan.

" Denk je dat je mij nog een lekkere beurt kunt geven? " vraag ik vol verwachting.

" Ik zou niets liever willen, maar ik voel me behoorlijk vermoeid " antwoordt Galante-man naar waarheid.

" Oké, kom eerst maar eens op adem, dan ga ik even wat te drinken voor ons halen" zei ik lachend.

Ik fatsoeneer mijn jurkje enigszins en maak me op om de kamer te verlaten.

Na een half uurtje ga ik terug.

" Heb je er zin in? " vraag ik lachend, zijn antwoord al wetend.

" Wat denk je? " antwoordt Galante-man licht hijgend.

Zijn pik wijst steil de lucht in, dus is hij er helemaal klaar voor. Ik klim op zijn pik en spreid mijn benen. Ik laat mezelf zuchtend zakken en voel de paal moeiteloos bij mij naar binnendringen. O ja, dit is waar ik gewacht heb, eindelijk weer eens een lekkere pik in mijn kutje en dan meteen zo'n grote ook nog. Diep dringt Galante-man in mij en kreunend begin ik op hem te wippen.

Galante-man heeft mij goed beet en begeleidt mij zo goed als hij kan. Al snel heb ik het juiste ritme te pakken en begint het echte genot. Hard kreun ik, al probeer ik het geluid zoveel mogelijk te beperken. Ik verhoog het tempo enigszins en het genot neemt alleen maar toe. Mijn handen dwalen onder mijn jurkje en ik neem mijn tietjes beet en begin ik licht te masseren. Ik zweep mezelf op en geile woordjes ontsnappen aan mijn lippen. Het is een paar dagen geleden dat ik mezelf zo gevuld heb gevoeld en ik geniet er dan ook met volle teugen van, net als Galante-man trouwens. Ik maakt zich zorgen om zijn rode hoofd, net alsof hij op het punt staat te ontploffen.

" Gaat het, Galante-man? " vraag ik.

" Verdomme, natuurlijk gaat ie. Zo vaak neuk ik niet met een geile meid " antwoordt Galante-man.

Tevreden gesteld met dit antwoord doe ik er een schepje bovenop. Mijn spieren verhogen de druk op zijn pik en een kreun ontsnapt aan zijn lippen. Galante-man doet er alles aan om maar zo diep mogelijk in mijn kutje door te dringen en werpt zijn heupen omhoog. Hij is niet in staat om mij al het werk te laten doen, hij wil mee doen en mij volop genot bezorgen. En dat lukt, ik voel hoe ik heter en heter wort en tegen het punt aanzit waarop ik kom. Ik wil echter niet als eerste komen en doe er alles aan om ook Galante-man zover te krijgen. Ik buig mezelf voorover en mijn tietjes buitelen uit mijn jurk. Gretig word ik door Galante-man betast en wild trekt hij aan mijn tepels. Een wilde grom ontsnapt aan zijn lippen en ik weet dat hij bijna zover is. Nog even maar en ik voer de druk op zijn paal maximaal op. Ja, daar komt hij, ik merkt het aan zijn verkrampende lichaam. Daar voel ik het zaad diep in mijn kutje spuiten en ik dut een hand voor zijn mond om de gil die hij wil uitslaan te dempen. Gelijktijdig voel ik de sensaties in mijn lichaam groeien en kom ook ik klaar, wederom fel en hard, maar iets minder langdurig dan eerder die nacht. Maar toch, weer een heerlijk orgasme, de zoveelste van die dag. Hijgend blijf ik even liggen tot ik opsta en mezelf snel fatsoeneer.

"Ik moet terug naar huis" zeg ik verontschuldigend tegen Galante-man, die het wel begrijpt.

Met een zoen neem ik afscheid van hem en vertrek snel naar huis, waar mijn man mij zit op te wachten.

"Leuke avond gehad?" vraagt mijn man, verwonderd naar mijn rode hoofd kijkend.

"Redelijk ja, het was heel gezellig en ik moest wel e mannen van mij afslaan. Maar ik had alles onder controle" antwoord ik.

"Mooi zo, je bent ook een lekker wijfie" zegt mijn man.

 

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.


Reader Comments

  1. MMMm suus toch, lekker verhaal hoor. Kan ik wel me leven om je zo te grazen te nemen… Je hebt me wel een stijve bezorgt tijdens het lezen ;)
    Dank je, ciao bella. XXXX

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *