John mijn collega gaat verhuizen

Vandaag kreeg ik van John te horen dat hij een baan op Curaçao had geaccepteerd. Hij zou 8.000 km weg verhuizen en dat betekende dat ik hem waarschijnlijk nooit meer zou zien.

"Dus ik ga verhuizen.", zei hij met een oprechte verdrietigheid.

Ik knikte en zette een doos met spullen op mijn bureau. Ik beet subtiel op mijn lip toen hij de deur achter zich op slot deed. Hij liep door het klaslokaal en leunde op de muur naast me.

"Ik zal je missen.", zei hij. Ik keek onderdanig naar beneden en wist dat ik hem ook ontzettend zou missen.

"Ik zal je ook missen.", zei ik op een neutraal mogelijke manier. Maar ik wist heel goed dat mijn lichaamstaal anders sprak. Mijn hart begon hard te kloppen en ik voelde mijn bloed naar mijn gezicht stromen door een combinatie van verdriet, schaamte en seksuele spanning.

Ik keek in zijn ogen en zijn blik hield me gevangen.Hij bracht zijn hand op mijn gezicht en raakte mijn wang licht aan. Ik sloot mijn ogen toen hij zijn lippen op mijn lippen drukte en mijn knieën werden week. Gelukkig had hij zijn arm om mij heen zodat ik niet viel en voor het eerst voelde ik zijn harde penis via zijn spijkerbroek tegen mijn rok aan. En ik kreeg een schok van genot.

Ik snakte naar adem en sloot mijn ogen weer toen hij met zijn open mond op de mijne drukte en mij hartstochtelijk begon te tongzoenen. We zaten hartstochtelijk te zoenen en een stem zei dat dit verkeerd was. Maar mijn lust overwon het van het logisch denken.

Ik keek zijdelingse naar de deur en was bezorgd dat we onderbroken zouden waren door een conciërge of nog erger: een andere leraar. John had een soortgelijke gedachte

"Woensdagmiddag ben ik alleen thuis. Kom je dan bij mij langs.", floepte ik eruit.

De afspraak was snel gemaakt. We zouden elkaar woensdagmiddag weer zien en misschien ....

 

 

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *