Ik slik de sperma door van mijn schoonvader

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (67 stemmen, gemiddeld: 4,30 van 5)

Loading... Ik werd tegen zeven uur die ochtend wakker en ben verbaasd dat ik nog zo fit wakker ben geworden. Niet alleen ben ik behoorlijk fit, Ik ben ook nog eens ongelofelijk geil, zoals zo vaak de laatste tijd. Mijn man is al vertrokken naar zijn werk en er zit weinig anders op dan mezelf weer aan een lekker hoogtepunt te helpen.

Ik trek mijn kleren uit en stapt naakt onder de douche. De warme stralen kletteren op mijn slanke lijf en ik voel een siddering door mijn lichaam gaan als ik met mijn vingers mijn schaamlipjes begin te strelen. Ik bijt op mijn lip en haal diep adem. Een warm gevoel neemt bezit van mijn lijf en ik steek twee vingers in mijn al natte kutje. Oei, dat voelt wel heel lekker aan, die vingers die in mijn kutje doordringen. Een kreun ontsnapt aan mijn lippen en ik laat het water over mijn gezicht stromen, terwijl mijn vingers steeds sneller in mij heen en weer gaan. Wat verlang ik ernaar om weer eens een hete mannen lul in mijn poesje te voelen en alleen al het idee laat een luide zucht aan mijn ontsnappen. ik zie de lul al voor me, een centimeter of 18 lang en klaar om mijn eens goed te verwennen. Steeds sneller gaan mijn vingers heen en weer en ik zoek mijn clitoris op om nog meer te kunnen genieten. Mijn ademhaling versnelt en ik zet mijn benen stevig op de natte tegels, bang om weg te glijden. Trillingen trekken door mijn lichaam heen en ik weet dat ik bijna zover ben. Nog een paar maal laat ik de vingers het werk doen en dan komt het. Een rauwe gil ontsnapt aan mijn mond en ik voel de genotsgolven door mijn lijf gaan. Sap springt in het rond en ik moet alle moeite doen om op de benen te blijven.

" Yes, yes, yes, dat is het " kreun ik, terwijl de laatste golven door mij razen.

Moeizaam kom ik op adem en spoel me af. Ik stap uit de douche en droog mezelf af voor de spiegel, mijn spiegelbeeld nauwkeurig bekijkend. Ik ziet blonde haren die tegen mijn rug plakken, normaal gedragen in een eenvoudige staartje. Tietjes, mooi van vorm en passend bij mijn slanke lichaam en met tepels die wel altijd gezwollen lijken te zijn. Ik draai mezelf om en bekijk mijn billen en ik weet dat dit mijn geheime wapen is. Al met al ben ik niet ontevreden met mijn lijf.

Ik kleed me aan, doe mijn haar in een staart en maak wat te eten voor mezelf klaar. Ondanks dat ik heerlijk ben klaargekomen voel ik me nog steeds behoorlijk geil en ik vraag me af of ik vandaag een leuke beurt kan scoren.

Ik vertrek naar mijn schoonvader die ziek in bed ligt en verzorgt moet worden.

" Hoe gaat het Bram? " vraag ik zachtjes terwijl ik zijn kamer binnen loop.

" Klunsigheid van mijn kant, helaas. Ik heb mijn glas water over het bed gegooid ben ik bang " antwoordt hij.

" Oké. Laten we eens zien wat we kunnen doen. Ik vrees dat we even wat moeten verschonen ben ik bang " zegt ik terwijl ik de lakens bekijk.

Ik loop naar de kast en pak wat schone lakens. Ik help Bram uit het bed, die nog enigszins onvast op zijn benen staat.

" Je hebt het warm zekers? " vraag ik aan Bram, die alleen een slip aan heeft.

" Inderdaad ja. Dit huis lijkt af en toe wel een sauna " verzucht Bram.

Onwillekeurig dwaalt mijn blik naar de bult in zijn slip en ik voel mijn mond droog worden. Bram heeft niets te klagen over hoe hij door God is bedeeld. Verdomme, ik krijgt het er warm van.

Ik help Bram terug het bed in en mijn hand streelt per ongeluk langs zijn kruis. Ik merkt hoe Bram verkrampt en ziet tot mijn verbazing en ook opwinding dat hij een stijve krijgt.

" Het spijt me " mompelt Bram zachtjes.

" Dat geeft niet joh, zegt ze, dat kan iedereen overkomen ".

Ik heb moeite om mijn ogen van zijn kruis los te rukken. mijn vermoeden dat er heel wat onder zijn slip schuil gaat wordt hier wel bevestigd. Ik en Bram kijken elkaar even in de ogen. De spanning in de kamer stijgt en ik heb moeite om te slikken. Woorden worden er niet gewisseld, maar wij beiden weten wat er zou kunnen gebeuren.

Na enige aarzeling laat ik mijn vingers over zijn buik gaan en ik durft hem niet aan te kijken. Ik kan nauwelijks geloven wat ik nu aan het doen ben, maar mijn vingers lijken wel een eigen leven te lijden. Bram houdt mijn echter niet tegen en mijn vingers dwalen langzaam naar beneden, in de richting van zijn slip. Nog even treuzel ik, maar dan trek ik het elastiek omhoog. Een grote, rode eikel komt tevoorschijn en ik hou mijn adem in, net als Bram trouwens. Dan trek ik de slip verder naar beneden en kom zijn lul in alle glorie in zicht. Oei, dit is inderdaad een joekel en mijn ogen worden groot van opwinding. Ik weet dat er geen weg meer terug is, ik moet deze lul hebben. Ik neem zijn lul in mijn hand en ik hoor hoe er een zucht over zijn lippen komt. Ik kan me voorstellen dat hij een tijdje droog heeft gestaan en dat hij vol met leven is en niets liever wil dan zich te ontladen.

Voor het eerst kijk ik hem nu aan met een vragende blik in mijn ogen, waarop hij bevestigend knikt. Nu aarzel ik niet langer en begint hem licht af te trekken. Ik buig me naar zijn lul toe, toch wel een centimeter of 19 schat ik zo en begin de eikel met mijn tong te likken.

" Mijn God " kreunt Bram en een siddering trekt er door zijn lichaam.

Aangespoord door deze reactie ga ik door met het verwennen van mijn schoonvader. Mijn tong gaat over de harde schacht heen en ik neem vervolgens zijn ballen in mijn mond. Zachtjes begin ik te zuigen en Bram begint licht te hijgen. Ik laat de ballen aan mijn mond ontglippen en kijkt hem lachend aan.

" Bevalt het je? " vraat ik naar de bekende weg.

" Meisje, ik ben een paar maanden niet klaargekomen, wat denk je zelf? " antwoordt Bram kreunend.

Het vooruitzicht op het vele zaad dat Bram zonder meer zal produceren zet mij er toe aan om weer vol energie verder te gaan met hem te plezieren. Even trek ik hard aan zijn pik en dan neem ik hem in mijn mond. ik heb grote moeite om hem te verwerken, dit monster, maar ik zet door, ik wil hem zo mogelijk maximaal verwerken. Het lukt niet helemaal, maar ik komt een eind. ik zuig alsof mijn leven er van afhangt. Ik geniet van de grote indringer en blijf hem pijpen, waarbij mijn hand zich om zijn ballen sluit. Ik knijp speels mijn hand dicht en er ontsnapt een gil aan de lippen van Bram.

" Je maakt me gek, baby " hijgt Bram, een genietende blik op zijn gezicht.

" Dat is ook de bedoeling, lach ik, ik wil dat je al dat zaad in mijn mond spuit ".

" Dat duurt niet lang meer kan ik je verzekeren " reageert Bram ook al met een lach op zijn gezicht.

Ik ga met mijn tong weer over zijn eikel heen en deel de ene naar de andere plaagstoot uit. De ademhaling van Bram versnelt en ik weet dat ik hem bijna zover heb.

" Spuit me vol, Bram " kreun ik en trek verwoed aan zijn pik.

Bram doet zijn ogen dicht en richt zich op zijn naderende explosie. ik blijf hem hard aftrekken en ik merk hoe zijn lijf verkrampt. Nu gaat het gebeuren, nu komt al dat hete zaad naar buiten toe. Bram begint luid te kreunen en kan met moeite een luide gil onderdrukken. Ik richt de pik op mijn opengesperde mond en daar komt het al. De witte smurrie spat in mijn mond uiteen, straal na straal dik zaad. ik heb moeite om alles te verwerken en er druppelt sperma uit mijn mondhoeken. Het kan mijn niets schelen, zo geniet ik van zijn spuitende pik. Natuurlijk komt er een einde aan zijn explosie, maar ik zit nog lang na te genieten en alle druppeltjes zaad veeg ik van mijn gezicht af. Ik lik zijn pik schoon en nu pas opent Bram weer zijn ogen.

" Gewoonweg ongelofelijk zeg " hijgt Bram nog na, een gelukzalige blik op zijn gezicht.

 

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.


Reader Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *