Heerlijke ochtend met mijn schoonvader

Heerlijke ochtend met mijn schoonvader

Ik heb de ontbijttafel afgeruimd als schoonvader binnen komt. "Goedemorgen, schoonheid", zegt schoonvader. Ik wens hem vrolijk een goede morgen terug. Schoonvader loopt door naar de woonkamer en zegt zijn zoon goedendag.

Schoonvader gaat straks de boodschappen halen als zijn zoon naar zijn werk gaat. Ik blijf de hele dag om voor onze kleine dochter te zorgen. Als straks iedereen weer weg is en de kleine haar ochtendslaap doet, kan ik wat dingen in huis doen vóór ik met de kleine ga wandelen. Het is buiten aangenaam warm. Het is rond kwart over negen als iedereen is vertrokken. Ik haal de kleine uit de box en ga samen met haar een boekje lezen. Daarbij nemen we wat drinken; zij sojamelk en ik een kop koffie. Ik heb mijn tweede kop koffie bijna leeg als ik merk dat de kleine moe wordt. Ik pak haar op, verschoon haar en leg haar dan in haar ledikant.

 

Ik hoor dat schoonvader weer terug is als ik de slaapkamerdeur sluit. "Heb je al koffie gehad, meisje?", vraagt hij, "of lust je er nog wel één?". Ik geef aan dat ik nog wel een kop koffie lust, maar dat ik eerst de wasmachine aanzet en een beetje was ophang. Schoonvader knikt en ik loop naar de bijkeuken. De was wordt gesorteerd en in de wasmachine gedaan. Als deze draait, begin ik met was ophangen.

Schoonvader komt de ruimte in om te zeggen dat de koffie klaar is. Ik kijk achterom en zeg: "Ik kom!". De laatste drie dingen hang ik op als schoonvader plotseling achter me staat. Mijn armen zijn omhoog, omdat ik net wat ophang, als schoonvader mijn borsten pakt. "Sorry!!",roep ik. Schoonvader kneedt mijn borsten en heeft al snel mijn tepels te pakken. "Wil je dat graag...dat je komt? ". Schoonvader weet mijn tepels, ondanks een T-shirt en een bh, goed te bespelen. Hij fluistert in mijn nek en in mijn oor en daardoor voel ik rillingen over mijn lijf. Niet van angst, maar van opwinding. Met zijn vingers laat hij het T-shirt oprollen naar boven en als schoonvader mijn shirt tot rond mijn borsten heeft, trekt hij met beide handen mijn bh omhoog. Hij heeft nu meteen vrij spel met twee stijve tepels. En hij weet zijn speeltjes meteen te vinden. Zijn vingers strelen mijn tepels. Zijn handen zijn gevuld met mijn twee borsten en de twee vingers zorgen steeds meer voor een geil gevoel. Of ik het nu wil of niet, mijn lichaam reageert op de tedere strelingen van mijn tepels. Maar ja, een tijd zonder sex doet ook veel! Schoonvader staat te trillen. "Aahh, jij maakt me zo gek met dat heerlijke lijf van je. Voel je dat?", vraagt hij, terwijl hij zijn erectie tegen mij aanduwt.

Ondertussen voel ik dat ik nat wordt. Ik word geiler en geiler. Schoonvader draait me een kwartslag en zet me tegen de wasmachine aan. Ik pak de zijkanten van de wasmachine vast. Mijn shirt gaat verder omhoog en schoonvader sluit zijn mond om een tepel. De andere tepel blijft hij strelen. Oohh, wat een heerlijk gevoel! Schoonvader houdt dit lang aan, want hij merkt dat ik geiler en wilder word. Schoonvader neemt nu ook de andere tepel in zijn mond en likt en zuigt beide tepels om de beurt. Zijn handen heeft hij op mijn heupen gezet en haakt met zijn vingers achter het elastiek van mijn broek. Hij duwt mijn broek naar beneden. Zijn ene hand gaat op zoek naar mijn nattigheid. Hij duwt drie vingers naar binnen, haalt ze er dan weer uit en wrijft dan over mijn clit. Eerst langzaam..."Oohh, oh ja", kreun ik hardop. "Ja meisje, ik laat je komen, en komen, en komen. Laat je gaan...kom maar". Zijn vingers bewegen steeds sneller en mijn orgasme nadert. "Aahh... jaaah...ik kom, ik kom nu al!!".

Nu sta ik te trillen op mijn benen. Het orgasme is heftig en voor ik goed en wel ben bijgekomen, legt schoonvader me achterover op de wasmachine. Hij trekt één been uit mijn broek, duwt mijn benen ver uiteen en raakt met zijn tong mijn clit aan. Ik kom al bijna weer klaar. Hij brengt twee vingers naar binnen en beweegt ze langzaam in en uit. En als schoonvader dan zijn mond om mijn clit legt, gil ik het bijna uit. "O JA! Ooohh, door...ga dooor...zó lekker...ga door, ga door....please". En schoonvader gáát door. Ik kom snel een tweede keer en daarna zelfs een derde keer.

Ik lig nog bij te komen als schoonvader zijn broek openmaakt en zijn lul er uit haalt. Niet al te groot, maar wel een dikke lul. Schoonvader voelt aan mijn kut en die is nog heerlijk nat, dus hij schuift zijn lul zo naar binnen. Langzaam duwt hij zijn lul naar binnen en trekt 'm dan langzaam terug...tot aan zijn eikel. Hij doet net alsof hij zijn lul er weer uit haalt en duwt 'm dan weer diep naar binnen. In een tergend traag tempo neukt schoonvader mij op de wasmachine. Als ik na een poosje voor de vierde keer klaar kom is bij mij het feest wel over. Ik ben leeg. Schoonvader haalt zijn lul er uit en trekt zichzelf af tot ook hij klaarkomt. Schoonvader is snel weer aangekleed en gaat naar binnen. Ik kleed me weer fatsoenlijk aan. Als ik naar binnen loop, hoor ik de kleine meid. Koffiedrinken doen we niet meer, misschien een volgende keer.

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *