Buurman neukt mij zonder condoom

Ik nam de laatste slok koffie en overwoog direct een nieuwe te halen, toen ik mijn telefoon hoorde piepen. Vreemd, hoorde ik het goed? Een Kikberichtje, zaterdagochtend om 7.00 uur? Ik haalde mijn telefoon van de lader en keek. Inderdaad, een nieuw kikje. Nieuwsgierig opende ik de Kik en nog nieuwsgieriger las ik wat mijn buurman John me schreef.

Ik las zijn berichtje "hoi Buuf. Ik zag het licht bij je branden. Ik ben al op, hunkerend naar koffie en nu weigert het apparaat dienst :( Kun jij me uit de nood helpen?". Ik antwoordde vlug "ik ben nog in mijn pyjama maar als je dat aandurft, welkom! x".

Heel kort daarna werd er aangeklopt. Ik deed snel de deur open, en daar stond hij. Ook in zijn net-uit-bedkloffie. Het maakte hem alleen maar aantrekkelijker. "Kom binnen" zei ik en liet hem erin. Ik tapte een kop koffie voor hem en voor mezelf. Hij kwam naar me toe in de keuken en ik gaf hem de koffie. "Proost!" zei hij ludiek. "Blijf je even, wel zo gezellig" vroeg ik hem. Hij knikte, prima. "Leuk zo he, allebei in onze pyjama" grapte hij. We bekeken elkaar eens goed en lachten om elkaar. "Wacht maar even" zei hij. En hij begon mijn haar te fatsoeneren. Zijn aanrakingen waren liefdevol, hij streelde me door mijn haar en ik hoopte dat hij er nog even mee door zou gaan. Ik deed hetzelfde bij hem. De volgende stap moest weer van hem komen, en dat deed hij. Hij streelde me over mijn gezicht "even het slaapzand uit je ogen". Weer deed ik hetzelfde bij hem. Mijn hart ging als een gek tekeer. Dit wilde ik niet! Of toch?

Aarzelend kusten we elkaar. Ik voelde me geil en goed tegelijk. Zijn hand streelde over mijn borsten. Lager nu, richting mijn kruis. Mijn adem stokte toen zijn hand over mijn kruis wreef. Nu was zijn hand weg en duwde hij zijn kruis tegen het mijne. Ik voelde zijn harde pik, nauwelijks tegengehouden door de dunne stof van zijn badjas. Mijn hand zocht de weg naar zijn pik, en ik masseerde hem door zijn onderbroek heen. "we kunnen nu niet vrijen" fluisterde ik hem liefdevol in zijn oor "Patrick kan elk moment wakker worden en ik heb geen condoom hier". "We kunnen het snel doen, of hou je niet van vluggertjes?" stelde hij voor. Ik gaf aan dat ik zeker wel van vluggertjes hield. "Je mag niet in mij komen" was mijn laatste verweer, voordat hij mijn pyjamabroek naar beneden trok. "dat is goed" zei hij, en ook mijn pyjamajas was uit.

Hij bestudeerde mijn borsten, en koos zorgvuldig mijn linkertepel uit om er goed op te zuigen. Ik genoot. Hij trok zijn badjas uit, en ik zag de benarde positie waarin zijn pik zich bevond. Snel trok ik zijn boxershort uit, en stond even versteld van het formaat van zijn geslacht. Ik aarzelde niet lang en nam hem in mijn mond. Na korte tijd vond ik het tijd dat zijn pik ergens anders in ging. Hij vond hetzelfde. Hij trok mijn slipje uit, duwde me tegen het aanrecht aan en zijn pik gleed naar binnen. "Wat ben je heerlijk nat" fluisterde hij. "En wat ben jij hard" was mijn reactie.

Hij neukte me, en ik genoot met volle teugen. Ik merkte dat mijn hoogtepunt naderde, en ook dat van hem. "Ik moet zo stoppen" gaf hij aan, terwijl ik wist dat ik bijna ging komen. "Ga door, ik ben er bijna" kreunde ik. "ik kan het niet meer tegenhouden" ik keek in zijn ogen en zei "kom maar in me" Niet veel later voelde ik zijn zaad mijn kutje instromen en ik kwam ook klaar. Na een laatste stoot was hij leeg. Zijn pik, nu zacht geworden, ging uit mijn kutje en ik draaide me om. We zoenden elkaar hevig "het was lekker schat" zei ik. Zijn zaad droop uit mijn kutje.

Ik hoorde het doortrekken van het toilet boven " snel, ga. Patrick is wakker". Ik zocht mijn kledingstukken bij elkaar en hij verdween door de achterdeur. Ik zag nog dat hij mijn slipje in zijn hand had. Terwijl zijn zaad in mijn pyjamabroek drupte liep ik snel naar het toilet om het overtollige zaad van de buurman uit te plassen. In mijn pyjamabroek zag ik het zaad dat al uit mijn kutje was gestroomd. Met een WC papiertje veegde ik het er zo goed en kwaad als het ging uit.

Ik liep naar de keuken, kleedde me uit en ging op precies dezelfde plek staan waar ik me een paar minuten eerder door de buurman had laten nemen. Patrick kwam beneden en trok zijn boxershort uit "neuk me" gebood ik hem. "Waar is het condoom" vroeg hij me. " zonder condoom. Als ik zwanger wordt, had zat zo moeten zijn". Zijn pik stootte hard in me, even later voelde ik zijn zaad in mijn kutje. Voor de tweede keer deze ochtend probeerde een man mijn eicellen te bevruchten.

Terwijl het zaad van mijn man uit mijn kutje op de keukenvloer drupte, op dezelfde plek waar ik net nog het zaad van de buurman had op staan vegen, voelde ik me zowel intens gelukkig als intens geil.

 

Wie is Suus?

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool.

Posted in Wie is Suus? | 6 Comments

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *