Avontuurtje met mijn 18 jarige buurjongen Fred

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading... Nu heb ik een buurjongen, Fred van ongeveer 18 jaar die nogal trots is op zijn lichaam.

Het moet vooral goed in de zonne - olie of crême. Verder het broekje zo klein mogelijk zodat het hele lichaam gebruind kan worden. Ook nu lag mijn buurjongen weer languit op zijn stretcher te zonnen. Het was pas een uur of 11, dus had hij nog de gehele dag de tijd om te bruinen. Ik zwaaide eens naar hem en hij glimlachte mij terug. Ik was ook gekleed in een heel kleine bikini. Was al redelijk goed gebruind en dat stak goed af in mijn witte bikini. Vaak lig ik topless, maar had nu maar even een bh om gedaan. Dan heb ik wat minder last van de andere buurmannen die hun oogjes er niet van af kunnen houden.

Na een uurtje of twee ging ik maar een wat te eten maken om daarna maar weer van het zonnetje te gaan genieten. Het was denk ik half twee toen er een enorme knal uit mijn huis kwam. Ik schrok me rot en liep naar binnen om te kijken wat er gaande was. Mijn hanglamp was van het plafond afgevallen en lag in stukken op de grond. Mijn buurjongen Fred was met spoed komen kijken wat of er was gebeurd. "Zo, zei hij, die is heel geweesr". Maar zo te zien valt het allemaal nog al mee, zei hij. Die kan ik wel even voor je repareren hoor. Nou als je dat zou willen, graag, zei ik. Hij ging direct naar huis en haald zijn kist met gereedschap op. Hij raapte de lampresten op en legde deze op de tafel en begon deze weer in elkaar te zetten. Al die tijd liep ik in mijn bikini rond hem heen. Hij in zijn mini zwembroek en ik ij mijn mini bikini. Zo, de lamp kan er weer een poosje tegen, zei hij. Maar nu nog aan het plafond, zei hij, ik heb helaas geen trapje voor je. Nee, zei ik, die hb ik zelf wel. Ook al is het niet zo'n beste meer, we kunnen er mee uit de voeten. Als jij nou op de trap gaat staan, dan hou ik de trap wel vast, OK? Fred stond boven op het trapje en hield hem vanst zodat hij de lamp weer aan het plafond kon schroeven. Het bleek toch wat moeilijker te gaan als hij had verwacht. Hij moest opnieuw wat boren en schroeven. Maar maakt niet uit, zei hij steeds. En ik hield het trapje maar vast. Ik stond met mijn gezicht recht tegenover zijn slip en zag natuulij alle contouren van zijn jongeheer die schuin in zijn slip zat. Er moest niet veel gebeuren of hij knalde eruit. (En daar was misschien wel het wachten op) Bij iedere keer als hij om een stukje gereedschap vroeg kwam ik met mijn gezicht tegen zijn slip aan en voelde ik zijn lekkere lul.

Volgens mij merkte hij dat ik dat wel lekker vond en vroeg hij steeds om een andere schroevendraaier. Na enige tijd hing de lamp, maar volgens mij zijn lul niet meer. Stiekem keek ik naar zijn slip en zag daar toch wel een behoorlijke verdikking in zitten. Dat deed me wel wat, al zeg ik het zelf. Hij deed zijn gereedschap weer in het koffertje en wilde weer weggaan. Ho ho, zei ik, zo gaat dat niet. Je kan niet zo maar weglopen. Ik wil weten wat ik je verschuldigd ben, want voor niks gaat de zon op. Nee Alice, ik wil niets van je hebben. Geef me maar een zoen en dan is alles verrekend, OK? Je maak me wel verlegen hoor, zei ik. Ik pakte hem met twee handen bij zijn hoofd en kuste hem innig op zijn mond. Al snel vonden onze tongen elkaar en speelde genoeglijk samen.

Nou daar krijg ik het wel heel erg warm van, zei ik. Wil je niet even wat drinken?, vroeg ik. Graag, doe maar een Colatje, zei hij. Stom genoeg bleven we gewoon staan aan de tafel en dronken zo ons drankje. We kletsten nog wat en ongemerkt keek ik naar zijn slip waar nog steeds een grove bult in zat. "Je bent al aardig bruin", zei hij tegen me. Ja lekker hoor. Normaal leg ik hier topless maar die buurman ligt altijd maar te loeren naar mijn borsten. Nou ja, zei hij, die mogen er ook best wel zijn hoor. Ik kreeg een kleur van zijn compliment. Nou als ik zo naar beneden kijk mag jij er ook best wel zijn, zei ik. Ja met die warmte wordt het allemaal een beetje strakker, zei hij. Hij keek me aan met een blik van 'zou ze willen?'Dat heb ik ook hoor. Ik moet me met enige regelmaat gaan drogen van onder hoor. En dat ga ik zo direct eerst meer even doen. Of je moet eerst nog even wat willen drinken, vroeg ik. Graag, zei hij.

Ik zette de glaasjes weer op tafel en plots pakte hij mijn hoofd en kreeg ik weer een ferme zoen. Nu voelde ik heel goed zijn lul tegen me aangedrukt die ik op mijn manier beantwoorde. Hij trok me stevig naar zich toe en zoende in mijn nek. Ik werd daar best goed geil van en drukte mijn onderlijf nog steviger tegen hem aan. Ik voelde dat zijn lul heel hard was geworden, maar liet dat niet merken. Ik geilde er verschrikkelijk op.

We bleven een poosje heerlijk zoenen en vrijen toen ik plotseling zijn hand op mijn venusheuvel voelde. Ik liet hm begaan in afwachting wat er zou gaan gebeuren. Zijn vinger ging langs mijn sliprand naar binnen en kwam bij mijn kut terecht. Zijn vinger gleed tussen mijn schaamlippen naar binnen. Even daarna verdween ook een tweede vinger naar binnen. Ik sloot mijn ogen want ik genoot volop van zijn vingers. Ik kon het niet laten zijn lul te pakken en deze boven zijn slip uit te halen. Ee grote dikke warme staaf had ik nu in mijn handen die ik lange tijd niet had gevoeld. Het jeukte en kriebelde aan alle kanten in mijn lichaam. Nu of nooit, dacht ik. Wacht, zei ik, dan doe ik even mijn slip uit dan gaat het allemaal wat makkelijker. Dan doe ik met je mee, zei hij. Zo stonden we in ons blootje, alleen ik had nog mijn bh aan die ik ook maar snel afdeed. Blijven we hier staan, vroeg ik. Ja waarom niet. Niemand kan ons hier zien. Hij legde me op de hoek van de tafel en begon me heftig te beffen. Hemeltje, wat doe je dat lekker joh, zei ik. Binnen een mum van tijd kreeg ik een enorme orgasme.

Hij kwam voor me staan, pakte zijn lul en stopte deze in mijn kut zo diep dat ik bijna plofte, Met grote diepe stoten neukte hij me bijna door de tafel heen. Er kwam geen eind aan. Om de have klap kwam ik zinderend klaar. Hou je vast zei hij, en met grote halen en diepe stoten kwam hij klaar. Hij kuste mijn borsten en haalde zijn lul uit me die een golf van sperma meenam. Met de handdoek die ik had afgelegd veegde wij ons een beetje schoon om ons verder in de badkamer te gaan wassen.

We dronken nog even ons glaasje leeg en gingen naar de tuin om even uit te blazen van de verrichtte werkzaamheden. Ik zag de andere buurman kijken naar Fred die met zijn gereedschapskist nnar huis ging. "Mocht ik nog eens voor je moeten doen, geef maar een gil hoor"?

En weg was Fred mij achterlatend met een zeer fijn gevoel van buurmanschap. Heerlijk toch?

sexysuus

Ik ben Suzanne of Suus, 37 jaar, woonachtig in Rotterdam en werk als Lerares op een basisschool. Ik ben een Nymfomane en heb een hoog libido. Ik vind het heerlijk om anderen te verleiden.


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *